БЕЗПЛАТНА доставка на поръчки над 60 лв

14 дни право на връщане

100,000 + доволни клиенти

Разработени в България

Количка

Количката е празна

Но не за дълго!

Разгледай популярни продукти тук:

Как да комбинирате продукти за устни и очи в монохроматична визия

Как да комбинирате продукти за устни и очи в монохроматична визия

Скъпи NL Beauties,

Комбинирането на сходни нюанси в грима не е новост, но през последните години набира изключителна популярност и вдъхновява топ гримьорите да създават различните видове монохроматични визии. Въпреки, че обичаме различните комбинации от наситени и смели цветове, тази визия ни вдъхновява с усещането си за лекота и основният принцип, че понякога по-малкото количество продукти води до забележителни резултати или “sometimes less is more”.

В статията днес ще ви предложим няколко комбинации за продукти за усти и очи в монохроматична визия, с който се надяваме да ви вдъхновим за следващата грим визия, а допълнително сме ви подготвили няколко трика за по-лесно постигане на визиите.

Ако търсите максимално естествен грим и  желаете да подчертаете натуралния цвят на вашите устни, то тогава можете да изберете подхранващ балсам за устни, а за очите и скулите да изберете малко по-интензивен нюанс в същата гама. Ако желаете да засилите някой от нюансите можете да изберете да смесите бледорозови сенки с балсама за устни и да нанесете по устните и клепачите.

Прасковените нюанси са перфектната комбинация за монохроматична визия. Те създават усещане за свежест, но дават дълбочина и подчертават устните и очите. Част от триковете за монохроматична визия включват използването на един продукт и за устните, и за очите. Например можете да изберете прасковен нюанс матово червило, което можете да нанесете спокойно и във външния ъгъл на окото като разнесете с леки потупващи движения.

За по-смелите от вас сме приготвили монохроматична визия в червени нюанси, с която ще съберете погледите на всички около вас. За да създадете тази визия ви препоръчваме да изберете червено матово червило за устните си със студени пигменти, а за очите да изберете малинов или сходен студен нюанс, това ще създаде изключително преливащо и смело усещане за женственост.

Една от любимите ни визии, която нямаше как да не включим в съветите е бронзова ‚Sun-kissed‘ визия, която дава зашеметяваща топлина и бронзов загар. Можете да пресъздадете тази визия с помощта на два продукта. За устните изберете матово или блестящо червило в шоколадов нюанс, а за очите и скулите можете да изберете любимата си бронзираща пудра, която освен да подчертае и контурира чертите ви, ще даде нуждата топлина и блясък за пресъздаването на „sun-kissed“ визията.

По-нестандартна интерпретация на монохроматичната визия е избирането на различни цветове, но в една гама топло или студени нюанси.  Този похват ви дава голяма свобода и комбинация от различни продукти и цветове, но сходната гама създава усещане за перфектно подбрани цветове и хармонична визия.

Ще очакваме да споделите с нас любимата си комбинация от продукти за устни и очи за създаването на монохроматична визия!

Прочети също

Как да постигнем бърз и дълготраен тен без да увреждаме кожата си?

Как да постигнем бърз и дълготраен тен без да увреждаме кожата си?

Лятото е вече тук и с него всички търсим онзи съвършен шоколадов тен, без да е необходимо да прекарваме дълго време под слънцето или в солариума. Опасно ли е обаче хващането...

Прочети повече
[-25%] САМО ТОЗИ МЕСЕЦ: Открий ни във ВСИЧКИ 100+ магазини на Lilly Drogerie

[-25%] САМО ТОЗИ МЕСЕЦ: Открий ни във ВСИЧКИ 100+ магазини на Lilly Drogerie

Новата колекция - дълготрайни моливи за устни и полуматови стик червила - е вече по-близо отвсякога!Щастливи сме да споделим, че през целия месец февруари можете да ни откриете във всички...

Прочети повече