БЕЗПЛАТНА доставка на поръчки над 60 лв

14 дни право на връщане

100,000 + доволни клиенти

Разработени в България

Количка

Количката е празна

Но не за дълго!

Разгледай популярни продукти тук:

Как да постигнем бърз и дълготраен тен без да увреждаме кожата си?

Как да постигнем бърз и дълготраен тен без да увреждаме кожата си?

Лятото е вече тук и с него всички търсим онзи съвършен шоколадов тен, без да е необходимо да прекарваме дълго време под слънцето или в солариума.

Опасно ли е обаче хващането на тен?

Според научни изследвания, излагането на слънце активира производството на меланин в кожата, отговорен за нейното потъмняване. Процесът може да допринесе за загубата на влага в кожата, като я прави суха и лишена от еластичност. Тази загуба на влага, съчетана с дълбокото проникване на UV лъчите, може да доведе до преждевременно стареене и увреждане на кожата.

Но това не означава, че трябва да се откажем от загара, който толкова желаем - възможно е да имаме едновременно хидратирана кожа и неустоим тен!

В тази статия ще ви запознаем с няколко иновативни съставки, които ускоряват производството на меланин, едновременно защитавайки и хидратирайки кожата.

 

Какъв е процесът за придобиване на тен?

Тенът е естествената реакция на кожата да се предпази от вредното въздействие на UV лъчите. Когато кожата ни е изложена на лъчение от слънцето или солариума, това предизвиква поредица от реакции в кожните клетки: 

  • Най-външният слой на кожата - роговия слой - действа като бариера. Той отразява част от UV радиацията, но ако не е достатъчно блокирана, тя достига до вътрешния слой на кожата, известен като епидермис. 
  • В епидермиса мелацонитите произвеждат меланин. Колкото повече меланин, толкова по-тъмна е кожата.
  • Меланинът действа като щит срещу UV радиацията. По този начин помага да се сведат до минимум щетите, включително увреждане на кожата, дехидратация и стареене.


Важно е обаче да се спомене, че тенът не осигурява пълна защита от продължителното или прекомерното излагане на UV лъчи. 

Как можем да придобием тен по-бързо?

Ускоряването на тена зависи от производството на меланин.

Автобронзантите и олиата за тен ускоряват процеса на загар, увеличавайки абсорбцията на UV радиация, което води до по-тъмен тен за по-кратко време. 


Проблемът е, че много от традиционните продукти на пазара насочват вниманието си към бързия тен, използвайки химикали. Те не се грижат за кожата в дълбочина, което може да доведе до дехидратация и преждевременно стареене.

Но как можем да ускорим тена, едновременно с което да предпазим и хидратираме кожата си? 

 

За щастие има 2 научно доказани съставки, които решават този проблем

Тези две съставки, комбинирани заедно, ускоряват добиването на тен, хидратират и предпазват кожата от стареене.
Като бранд, създаден от жени към жени, напълно разбираме колко е важно за нас да имаме естествен, здравословен и равномерен тен. 

Така след почти година разработка, проучване и тестване на различни съставки и формули, създадохме BEACH BABE с иновативна 2-в-1 формула за ускорен тен и хидратация.

Как да използваме BEACH BABE за максимални резултати


На плажа, басейна или при излагане на слънце, нанесете равномерно количество от олиото и масажирайте в кожата. За най-добри резултати, нанасяйте често. 


Продуктът не е автобронзант! Не съдържа SPF и UV филтри. При излагане на пряка слънчева светлина се препоръчва използване в комбинация със слънцезащитни продукти. Прекомерното излагане на слънце е сериозна заплаха за вашето здраве. 

 

 

Прочети също

Как да постигнем бърз и дълготраен тен без да увреждаме кожата си?

Как да постигнем бърз и дълготраен тен без да увреждаме кожата си?

Лятото е вече тук и с него всички търсим онзи съвършен шоколадов тен, без да е необходимо да прекарваме дълго време под слънцето или в солариума. Опасно ли е обаче хващането...

Прочети повече
[-25%] САМО ТОЗИ МЕСЕЦ: Открий ни във ВСИЧКИ 100+ магазини на Lilly Drogerie

[-25%] САМО ТОЗИ МЕСЕЦ: Открий ни във ВСИЧКИ 100+ магазини на Lilly Drogerie

Новата колекция - дълготрайни моливи за устни и полуматови стик червила - е вече по-близо отвсякога!Щастливи сме да споделим, че през целия месец февруари можете да ни откриете във всички...

Прочети повече