БЕЗПЛАТНА доставка на поръчки над 60 лв

14 дни право на връщане

100,000 + доволни клиенти

Разработени в България

Количка

Количката е празна

Но не за дълго!

Разгледай популярни продукти тук:

3 начина да използвате течни сенки за очи

3 начина да използвате течни сенки за очи

Невероятни NL Beauties,

Готови ли сте да преоткриете течните сенки и да преобразите визията си с помощта на неустоимата сила на блясъка?

Течните сенки са един от любимите ни бюти продукти, защото са изключително лесни за използване! Най-прекрасното е, че само с няколко лесни движения можете да имате завършена визия, а това което ги различава от прахообразните продукти е, че са супер дълготрайни. Течните сенки са за онези от вас, които търсят ежедневна визия през деня, а вечерта не се страхуват от интензивния блясък.

В статията днес ще ви разкрием три начина за използване на течни сенки спрямо нуждите на всяка от вас! 

1. Ежедневна визия с едно движение!  

Течните сенки са идеален продукт за тези от вас, които бързат сутрин и търсят моментално озаряване и подчертаване на очите. Най-голямото предимство на течните сенки е, че не е задължително да носите четки във вас, а нанасянето с пръсти създава прекрасно и нежно прелята визия.  Независимо дали имате само пет минути преди работа, за да се гримирате в колата или някой ви покани на изненадваща среща, течните сенки в чантата ви винаги спасяват положението. 

2. Вечерна визия за секунди!

Ако имате страхотен повод за празнуване или просто търсите зашеметяваща визия, течните сенки са вашият скрит помощник и тайната на всяка WOW визия!

Нанасянето на течни сенки подсилва всеки ежедневен грим и го превръща в парти визия за секунди.  Необходимо е само да нанесете плътен слой с апликатора от любимия ви наситен цвят и след няколко секунди имате интензивен и завладяващ поглед! Блестящите частици нежно отразяват светлините на партито, така че да завладеете всички погледи, а дълготрайността на течните сенки ви помага да се отпуснете и да се наслаждавате на вечерта без притеснения, че гримът може да се разнесе.

Pro tip:  За максимален резултат изберете два цвята и поставете по светлия в началото на окото, за да озарите окото с блясък, а по-наситения в края, така че да подсилите контраста.

3.Очна линия, с която да привлечете всички погледи!

Ако сте в настроение за креативен грим, можете да използвате течните сенки като очна линия. С помощта на апликатора или специална четка можете да нанесете тънък слой от сянката и да създадете нежна очна линия. Освен мечтаното тънко крило, може спокойно да направите драматична очна линия и ви обещаваме, че ще изглеждате неотразимо!
А по-смелите от вас могат спокойно да смесят няколко нюанса и да експериментират с една или няколко цветни линии, които са супер актуални този сезон.

Надяваме се, че сме ви вдъхновили с тези супер лесни начина за използване на течни сенки!
Очакваме снимки на вашите смели предложения за лесна визия с любимите ви течни сенки.

 

Прочети също

Как да постигнем бърз и дълготраен тен без да увреждаме кожата си?

Как да постигнем бърз и дълготраен тен без да увреждаме кожата си?

Лятото е вече тук и с него всички търсим онзи съвършен шоколадов тен, без да е необходимо да прекарваме дълго време под слънцето или в солариума. Опасно ли е обаче хващането...

Прочети повече
[-25%] САМО ТОЗИ МЕСЕЦ: Открий ни във ВСИЧКИ 100+ магазини на Lilly Drogerie

[-25%] САМО ТОЗИ МЕСЕЦ: Открий ни във ВСИЧКИ 100+ магазини на Lilly Drogerie

Новата колекция - дълготрайни моливи за устни и полуматови стик червила - е вече по-близо отвсякога!Щастливи сме да споделим, че през целия месец февруари можете да ни откриете във всички...

Прочети повече