БЕЗПЛАТНА доставка на поръчки над 60 лв

14 дни право на връщане

100,000 + доволни клиенти

Разработени в България

Количка

Количката е празна

Но не за дълго!

Разгледай популярни продукти тук:

Liquid Fantasy – колекцията течни сенки, която ще събуди вашето въображение

Liquid Fantasy – колекцията течни сенки, която ще събуди вашето въображение

Прекрасни NL Beauties,

Развълнувани сме да споделим за най-новия ни любим бюти продукт в колекцията от тайни оръжия за неустоим грим. С много любов и грижа за вас създадохме нежна и зашеметяваща, супер пигментирана формула на новите ни течни сенки за очи – Liquid Fantasy!

Течните сенки са точната доза блясък, от която има нужда всяка една от вас в живота си. Те предизвикват вашето въображение в четири цвята, сред които ще намерите най-добрия нюанс за вас. Течните сенки на NL Beauty™ се смесват отлично заедно, така че да създадете уникална визия с много цвят и блясък.

В статията ще ви разкрием какво прави течните сенки на NL Beauty™ толкова неустоими и защо трябва да ги имате още днес:

Подбрахме за вас най-добрите съставки

Добре знаете, че ние от NL Beauty™, не правим компромис с качеството и подбираме за вас най-добрите съставки. Целим всеки един от продуктите ни да дава видими и дълготрайни резултати, но без да съдържа съставки, които могат да навредят на вас или на околната среда. Течните сенки следват основните ни стандарти за качество и са без алергени, сулфати, глутен и ГМО.

Впечатляващо дълготрайна формула

Създадохме фина и нежна текстура, която да улавя пигментите и да ги задържа през целия ден. Формулата на течните сенки е специално разработена, така че да запази прекрасния ви грим и да ви изненада със своята дълготрайност. Нежните сенки се разнасят за секунди и попиват в кожата, запазвайки всички пигменти и финия блясък върху нея. 

Уникален цвят за всяка от вас

Течните сенки се предлагат в четири цвята, за да могат да отговорят на нуждите на всяка една от вас. Те ви дават възможност да експериментирате смело във всяка гама и да смесвате нюансите, за да създадете уникална визия. В колекцията може да откриете:

CHAMPAGNE PINK 
е телесен и блестящ нежно розов нюанс

WET CASH разлива златен блясък и подхожда на всяка топла визия

TEARS OF MY EX улавя слънчевите лъчите и напомня за бронзовите дни

SPICY RED е неустоим и загадъчен и единственото, от което се нуждаете за смела визия

Невероятно лесни за нанасяне

Нанасянето на течните сенки NL Beauty™ е изключително лесно и ви дава завършена визия само за няколко секунди. Можете да нанасяте продукта с удобния апликатор, ръце или синтетична четка. Съветваме ви да използвате апликатора за наситените визии, а ако търсите по-нежен грим може леко да разнесете с пръст в желаната от вас форма. За максимална прецизност може да използвате синтетична четка.

Формула лесна за надграждане

Формулата на течните сенки е разработена така, че да ви дава възможността да създадете всяка мечтана визия, независимо дали търсите лек ежедневен грим или смел и наситен вечерен. Течните сенки се смесват без усилия, а надграждащата формула ви позволява да нанасяте точното количество, от което се нуждаете.

Цялата колекция можете да разгледате тук.

Очакваме с нетърпение снимки на вашите креативни грим визии!

Прочети също

Как да постигнем бърз и дълготраен тен без да увреждаме кожата си?

Как да постигнем бърз и дълготраен тен без да увреждаме кожата си?

Лятото е вече тук и с него всички търсим онзи съвършен шоколадов тен, без да е необходимо да прекарваме дълго време под слънцето или в солариума. Опасно ли е обаче хващането...

Прочети повече
[-25%] САМО ТОЗИ МЕСЕЦ: Открий ни във ВСИЧКИ 100+ магазини на Lilly Drogerie

[-25%] САМО ТОЗИ МЕСЕЦ: Открий ни във ВСИЧКИ 100+ магазини на Lilly Drogerie

Новата колекция - дълготрайни моливи за устни и полуматови стик червила - е вече по-близо отвсякога!Щастливи сме да споделим, че през целия месец февруари можете да ни откриете във всички...

Прочети повече